Piletina sa susamom

Sastojci:

20161109_113658

  • 600g belog pilećeg mesa
  • 3 jaja
  • brašno
  • prezle
  • susam

Meso iseći na tanke snite pa malo izlupati. Usoliti vegetom i ostaviti da malo upije slanost. Penasto umutiti jaja. Meso uvaljati u brašno,zatim u jaja,susam i na kraju prezle. Pržiti na na tihoj vatri dok ne porumene obe strane. Gotove šnicle staviti dublju šerpu,sipati malo mlake vode,poklopiti i staviti u rernu na 30-40 minuta,kako bi meso bilo mekano. Ili dinstati na pari,kako bi se meso omeklo.

20161109_114858_fotor_collage

Služiti toplo uz pire krompir ili pomfrit.

20161109_141110

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s